Web Informer Button

.

$ 10 Smartphone από την ψηφιακή μετατροπή σε μικροσκόπιο ! ! !




Ο κόσμος είναι ένα ενδιαφέρον μέρος, αλλά είναι συναρπαστικό από κοντά. Μέσα από το φακό ενός μικροσκοπίου, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία που θα παρατηρήσετε ποτέ αλλιώς. Αλλά τώρα μπορείτε.

Αυτό instructable θα σας δείξει πώς να οικοδομήσουμε μια στάση για περίπου $ 10, η οποία θα μετατρέψει το smartphone σας σε ένα ισχυρό ψηφιακό μικροσκόπιο. Αυτό DIY στάση μετατροπής είναι περισσότερο από ικανή να λειτουργεί σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργαστηρίου. Με τα επίπεδα μεγέθυνσης τόσο υψηλές όσο 175x 375x Επεξεργασία: με την προσθήκη ενός δεύτερου μεγέθυνσης του φακού μπορεί να είναι τόσο υψηλό όπως 375x, φυτικά κύτταρα και οι πυρήνες τους είναι εύκολα παρατηρούνται! Εκτός από επιτρέποντας την παρατήρηση των κυττάρων, αυτή η ρύθμιση παράγει επίσης εκπληκτική μακρο φωτογραφία.

Βήμα 1: Υλικά και Εργαλεία

IMG_0679_2.JPG

Το κόστος αυτού του έργου είναι μόλις 10 δολάρια (χωρίς να υπολογίζεται το smartphone), και διαρκεί μόνο περίπου 20 λεπτά για να αναπτυχθεί. Μπορείτε να βλέπουν τα κύτταρα με το smartphone σας μέσα σε μια ώρα!

Υλικά που απαιτούνται: 

3x 4 ½ "x 5/16" μπουλόνια μεταφορών 9x 5/16 "ξηροί καρποί 3x 5/16 "πεταλούδες 5x ροδέλες 5/16 " ¾ "x 7" x 7 "κόντρα πλακέ - για τη βάση ⅛ "x 7" x 7 "πλεξιγκλάς - για το στάδιο της κάμερας ⅛ "x 3" x 7 "πλεξιγκλάς - για το στάδιο του δείγματος Άχρηστα plexi (~ 2 "x 4") για τη διαφάνεια με το δείγμα (προαιρετικό, αλλά χρήσιμο) laser pointer εστίαση του φακού (χρήση δύο για την αύξηση της μεγέθυνσης) LED φως κλικ (απαραίτητο μόνο για την προβολή backlit δείγματα) 

http://www.instructables.com/id/10-Smartphone-to-digital-microscope-conversion/